Penziony|Apartmány|Dovolená

Ubytování Šumava s recenzemi 2021 / 2022

Ubytování Šumava s nejlepšími recenzemi 2021 / 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021 / 2022. Luxusní ubytování na Šumavě. Dovolená Šumava pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2021 / 2022.

Ubytování Šumava s recenzemi

Chalupa Zátoň - Lenora
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 16 100 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Lenora. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Zátoň - Lenora, je v délce 7 dní, v termínu od 4. prosince 2021 do 11. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 16100 Kč.
Chalupa Strážný - Strážný
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 31 129 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Strážný. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Strážný - Strážný, je v délce 7 dní, v termínu od 4. prosince 2021 do 11. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 31129 Kč.
Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 17 150 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (47 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Klatovy - Hartmanice. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice, je v délce 7 dní, v termínu od 4. prosince 2021 do 11. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 17150 Kč.
Chalupa Zátoň - Lenora
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 16 100 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Lenora. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Zátoň - Lenora, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 16100 Kč.
Chalupa Strážný - Strážný
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 31 129 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Strážný. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Strážný - Strážný, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 31129 Kč.
Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 17 150 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (47 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Klatovy - Hartmanice. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice, je v délce 7 dní, v termínu od 11. prosince 2021 do 18. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 17150 Kč.
Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 19 900 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (47 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Klatovy - Hartmanice. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice, je v délce 7 dní, v termínu od 18. prosince 2021 do 25. prosince 2021 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 19900 Kč.
Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 18 450 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (47 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Klatovy - Hartmanice. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice, je v délce 7 dní, v termínu od 1. ledna 2022 do 8. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 18450 Kč.
Chalupa Zátoň - Lenora
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 16 100 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Lenora. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Zátoň - Lenora, je v délce 7 dní, v termínu od 8. ledna 2022 do 15. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 16100 Kč.
Chalupa Zátoň - Lenora
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 16 100 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Lenora. Ubytování na Šumavě se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Zátoň - Lenora, je v délce 7 dní, v termínu od 15. ledna 2022 do 22. ledna 2022 od cestovní agentury od Chata. Tento zimní luxusní pobyt je v ceně 16100 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 1882 nalezených

Ubytování na Šumavě 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Šumavě podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Šumavu vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Šumavě vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Šumavě žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Praha recenze nebo Rožnov recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Špindlerův Mlýn recenze případně Vysočina recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR.


Termíny ubytování na Šumavě můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Šumava All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Šumavu - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Šumavě - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Šumavě podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Šumavě s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Šumavě.