Penziony|Apartmány|Dovolená

Ubytování na Šumavě s recenzemi

Ubytování Šumava s nejlepšími recenzemi 2022. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2022. Luxusní ubytování na Šumavě. Dovolená Šumava pro rodiny s dětmi levně. Volné termíny 2022.

Ubytování na Šumavě s recenzemi 2022

Ubytování na Šumavě 2022/2023. Dovolená v regionu Šumava, v okresu Prachatice - Strážný. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Strážný - Strážný. Užijte si krásnou Super Last Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 28. května 2022 (sobota) do 4. června 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento jarní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 31129 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 4 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Strážný - Strážný 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chalupa Strážný - Strážný
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • terasa
  • možnost ubytování se psem
 
  • 31 129 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (4 hodnocení)

Nejnovější recenze: Ubytování bylo perfektní, doporučuji navštívit Strážný a hlavně ochutnat zdejší zmrzlinu.

Rekreace v lokalitě Šumava, týden v okresu Prachatice - Strážný. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa Strážný - Strážný. Užijte si nádhernou dovolenou na Šumavě v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 25. června 2022 do soboty 2. července 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní luxusní prázdniny na Šumavě za skvělou cenu 31129 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa Strážný - Strážný je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 4 cestovatelů).
Chalupa Strážný - Strážný
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • terasa
  • možnost ubytování se psem
 
  • 31 129 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (4 hodnocení)

Nejnovější recenze: Ubytování bylo perfektní, doporučuji navštívit Strážný a hlavně ochutnat zdejší zmrzlinu.

Ubytování na Šumavě 2022/2023. Dovolená v regionu Šumava, v okresu Prachatice - Strážný. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Strážný - Strážný. Užijte si krásnou dovolenou na Šumavě v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 16. července 2022 (sobota) do 23. července 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 31129 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 4 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Strážný - Strážný 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chalupa Strážný - Strážný
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • terasa
  • možnost ubytování se psem
 
  • 31 129 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (4 hodnocení)

Nejnovější recenze: Ubytování bylo perfektní, doporučuji navštívit Strážný a hlavně ochutnat zdejší zmrzlinu.

Rekreace v lokalitě Šumava, týden v okresu Prachatice - Lenora levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa Zátoň - Lenora. Užijte si nádhernou First Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 27. srpna 2022 do soboty 3. září 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní luxusní prázdniny na Šumavě za skvělou cenu 17500 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa Zátoň - Lenora je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 82 cestovatelů).
Chalupa Zátoň - Lenora
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 17 500 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)

Nejnovější recenze: Úžasný kávová, plně vybavena chata

Ubytování na Šumavě 2022/2023. Dovolená v regionu Šumava, v okresu Prachatice - Strážný. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Strážný - Strážný. Užijte si krásnou First Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 27. srpna 2022 (sobota) do 3. září 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento letní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 31129 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 4 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Strážný - Strážný 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chalupa Strážný - Strážný
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • terasa
  • možnost ubytování se psem
 
  • 31 129 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (4 hodnocení)

Nejnovější recenze: Ubytování bylo perfektní, doporučuji navštívit Strážný a hlavně ochutnat zdejší zmrzlinu.

Rekreace v lokalitě Šumava, týden v okresu Klatovy - Hartmanice levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice. Užijte si nádhernou First Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 27. srpna 2022 do soboty 3. září 2022, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si letní luxusní prázdniny na Šumavě za skvělou cenu 17500 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 47 cestovatelů).
Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Venkovní bazén
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • terasa
  • možnost ubytování se psem
 
  • 17 500 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (47 hodnocení)

Nejnovější recenze: Soukromí, ticho, okolní krajina, hračky pro děti

Ubytování na Šumavě levně2022/2023. Dovolená v regionu Šumava, v okresu Klatovy - Hartmanice levně. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice. Užijte si krásnou First Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 3. září 2022 (sobota) do 10. září 2022 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento podzimní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 17500 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 47 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chalupa Pod Hamižnou - Hartmanice
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Venkovní bazén
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • terasa
  • možnost ubytování se psem
 
  • 17 500 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (47 hodnocení)

Nejnovější recenze: Soukromí, ticho, okolní krajina, hračky pro děti

Rekreace v lokalitě Šumava, týden v okresu Prachatice - Lenora levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa Zátoň - Lenora. Užijte si nádhernou First Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 21. ledna 2023 do soboty 28. ledna 2023, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si zimní luxusní prázdniny na Šumavě za skvělou cenu 16800 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa Zátoň - Lenora je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 82 cestovatelů).
Chalupa Zátoň - Lenora
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 16 800 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)

Nejnovější recenze: Úžasný kávová, plně vybavena chata

Ubytování na Šumavě levně2022/2023. Dovolená v regionu Šumava, v okresu Prachatice - Lenora levně. Ubytování se nachází v rekreačním objektu Chalupa Zátoň - Lenora. Užijte si krásnou First Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní - 6 nocí, ve volném termínu od 28. ledna 2023 (sobota) do 4. února 2023 (sobota) dostupné online od cestovní agentury Chata.cz. Tento zimní luxusní týdenní prázdninový pobyt je aktuálně v ceně 16800 Kč. Doprava do objektu není zajištěna, pobyt je bez stravy. Na základě 82 referencí ubytujících návštěvníků je hodnocení ubytovacího zařízení Chalupa Zátoň - Lenora 4.9 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Chalupa Zátoň - Lenora
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 16 800 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)

Nejnovější recenze: Úžasný kávová, plně vybavena chata

Rekreace v lokalitě Šumava, týden v okresu Prachatice - Lenora levně. Ubytování je v rekreačním zařízení Chalupa Zátoň - Lenora. Užijte si nádhernou First Minute dovolenou na Šumavě v délce 7 dní (6 nocí), ve volném termínu od soboty 4. února 2023 do soboty 11. února 2023, kterou si jednoduše nezávazně zarezervujete online u CA Chata.cz. Užijte si zimní luxusní prázdniny na Šumavě za skvělou cenu 16800 Kč. Doprava do objektu je vlastním autem, karavanem nebo veřejnou dopravou. Strava v tomto ubytovacím zařízení není zajištěna. Hodnocení Chalupa Zátoň - Lenora je 4.9 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze) na základě tipů od 82 cestovatelů).
Chalupa Zátoň - Lenora
Doporučujeme
👍👍👍👍👍
  • Wifi internet zdarma
  • úschovna kol a lyží
  • vnitřní krb
  • objekt bez přítomnosti majitele
  • vyžití pro děti
  • zahradní krb nebo gril
  • venkovní posezení
  • televize
  • lednice
  • možnost ubytování se psem
 
  • 16 800 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (82 hodnocení)

Nejnovější recenze: Úžasný kávová, plně vybavena chata


Zobrazeno 1-10 z 1788 nalezených

Ubytování na Šumavě 2022/2023 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Šumavě podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Šumavu vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Šumavě vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Šumavě žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Adršpach recenze nebo Bedřichov recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Benecko recenze případně České Švýcarsko recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR.


Termíny ubytování na Šumavě můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2022 a 2023. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Šumava All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Šumavu - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Šumavě - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Šumavě podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Šumavě s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2022 a 2023 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Šumavě.