Penziony|Apartmány|Dovolená

Ubytování Šumava s recenzemi 2021

Šumava s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021. Luxusní ubytování na Šumavě. Dovolená Šumava pro rodiny s dětmi levně.

Šumava s nejlepšími recenzemi

Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 880 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 5880 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 880 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 5880 Kč.
Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 5 880 Kč

Detail

5/5 Nejlepší (6 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Lipno a okolí, v okresu Prachatice - Nová Pec. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Ubytování na Šumavě - Nová Pec, je v délce 7 dní, v termínu od 11. září 2021 do 18. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 5880 Kč.
Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 973 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Český Krumlov - Rožmitál na Šumavě. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 28973 Kč.
Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 28 973 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jižní Čechy, v okresu Český Krumlov - Rožmitál na Šumavě. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Jistebníček - Rožmitál na Šumavě, je v délce 7 dní, v termínu od 10. července 2021 do 17. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 28973 Kč.
Chalupa Srní - Srní
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 15 750 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (24 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Klatovy - Srní. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Srní - Srní, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 15750 Kč.
Chalupa Srní - Srní
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 15 750 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (24 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Klatovy - Srní. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Srní - Srní, je v délce 7 dní, v termínu od 11. září 2021 do 18. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 15750 Kč.
Chalupa Rohanovský dvůr - Rohanov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 24 990 Kč

Detail

4.8/5 Fantastické (35 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Rohanov. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Rohanovský dvůr - Rohanov, je v délce 7 dní, v termínu od 11. září 2021 do 18. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 24990 Kč.
Chata U nás - Zdíkov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 25 886 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (9 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Zdíkov. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata U nás - Zdíkov, je v délce 7 dní, v termínu od 26. června 2021 do 3. července 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 25886 Kč.
Chata U nás - Zdíkov
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 18 830 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (9 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Šumava, v okresu Prachatice - Zdíkov. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata U nás - Zdíkov, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 18830 Kč.

Zobrazeno 1-10 z 1493 nalezených

Ubytování na Šumavě 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené na Šumavě podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy na Šumavu vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené na Šumavě vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si na Šumavě žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Máchovo jezero recenze nebo Orlické hory recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Pálava recenze případně Praha recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR.


Termíny ubytování na Šumavě můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Šumava All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava na Šumavu - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu na Šumavě - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování na Šumavě podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou na Šumavě s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou na Šumavě.